2013-02-07 1702 瀏覽
灣仔的大榮華, 因為服務太差的關係, 已經好耐冇幫襯, 今日lunch諗住比多次機會佢地啦, 又瀨野. 所以點心都到齊了, 食哂了, 係爭碟煎年糕, 推出煎年糕好明顯是迎合新春既點心, 等了又等都未見, 問左個阿姐, 應左句"喔"又走, 再問又係咁, 問個黑衫既似乎senior d既仲衰, 仲惡過乜, 前前後後等左半個鐘問左10次倒啦, 個阿姐終於有個長d既回應 "係咁架喇, 今日人多係煎唔切架喇, 等唔到你地咪走囉"..............................我地話一早明知係冇又唔早d講?我地問左10次等左半個鐘你先講? 佢再發爛渣 "我第一次聽咋喎, 都話等唔到你地咪走囉"..............................由於明知就算我地想投訴都無從入手架喇, 因為佢地係很齊心地上至經理下至打雜都是差的, 已經歷過.一間食市要受歡迎有好評真係需要好多因素, 莫講話佢地食物普通, 就算好食到識飛又點, 連基本既禮貌都冇.以後都唔會再去了, 無謂搵氣黎受

以後都唔會再去了, 無謂搵氣黎受

2013-02-07