2013-01-30 1749 瀏覽
上一次和十多個朋友來吃飯, 叫了好多餸, 蝦多士好香脆好好味, 雲英雞好滑, 其他餸都水準不俗, 埋單$130, 人人話好抵, 所以今次食過番尋味!和舊朋友歡聚, 人少少叫了三餸一湯 (左起: 金銀蛋豆苗, 炒蟶子王及老火湯)金銀蛋豆苗不過不失蟶子王都幾新鮮彈牙, 好入味! 湯好大碗, 好像飲極都飲唔完(我慣咗飲完湯先食飯, 但湯未飲完, d餸已經上晒枱,開始凍啦......) 琵琶豆腐最好吃, 仲有乾瑤柱打獻, 豆腐軟淋淋, 外脆內軟, 而且細細粒, 食完一粒好快想再夾第二粒!食物一上枱很快就涼了, 而且侍應常常想趕客, 餸都未食完就快快送上綠豆沙, 吃得不太自在.......埋單三百幾, 價錢都ok, 會再來試其他食物, 但唔好期望有優質的服務, 這是舊式傳統的港式飯店.

金銀蛋豆苗不過不失

蟶子王都幾新鮮彈牙, 好入味!

• 豉椒炒聖子王
  • 琵琶豆腐