2013-01-29 258 瀏覽
weekend入黎西貢差不多係指定動作, 飲下咖啡, 食個早餐, 價錢又唔貴, 最重要係d 咖啡又好好味~今次, 試左個cappucino, 跟餐加埋都係40蚊左右, 好正啊~呢杯老公既, 拉花好得啊~再黎多杯creme brulee cappucino, 焦糖on top, 好味過普通既cappucino, 又無flavour latte咁甜, 正!再黎多個affogato, 呢個都唔係周圍食到啊, 好特別, 搞到我想係屋企整tim, hehe!我叫左個turkey豬仔包, waitress姐姐話呢度既豬仔包好正, 咁就試下囉, 食左真係覺得好正, 不過, 食完好快肚餓@@'' 老公叫左個意大利粉, 唔記得左影相, 但係味道不錯, 份量就唔太大既, 所以要整多個affogato先夠, kaka!

呢杯老公既, 拉花好得啊~

2013-01-05
  • 豬仔包