超級唔老實, 超級難食, 食完一肚氣!!!!!!!!! 今天買完茶果, 見隔離間cafe 好別緻, 於是就入左去, 開始左我們的惡夢 ...... 入到去先知係家庭式經營, 全店只有兩個人做野, 係連埋廚師全店得兩個人做野!!! 所以全程都等左好耐 !!! 我們點了三個午餐: 豬髀骨意粉($88) ,咖哩雞 ($78) 同 pizza ($64 變 $88 !!!!!!!!!) 家庭式真係家庭式,忌廉湯唔熱,而且淡而無味,只係麵粉加水 !!!!  蒜蓉飽乾到無比, 以為食緊蒜蓉餅! 都算了,因為這只是跟餐送的  到主菜,個咖哩完全無咖哩味,只是一個淡茂茂既葡國雞, 裡面仲要得四小舊 (真係好細舊) 有大量雪藏味既雪雞!!!!! 個pizza 仲衰,個皮底薄 chit chit, 一d都唔趣,似係0係超市買番來既即食 pizza 底 !!!! 成餐飯只係得個豬髀骨意粉算係好少少 埋單時,被我發現個pizza 計左我 $ 88 !!! 明明餐牌寫 $64, 佢話我無講明唔要超薄脆底, 所以幫我落左貴do個個 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 佢仲賴我無同
超級唔老實, 超級難食, 食完一肚氣!!!!!!!!!

成餐飯只係得個豬髀骨意粉算係好少少

埋單時,被我發現個pizza 計左我 $ 88 !!! 明明餐牌寫 $64, 佢話我無講明唔要超薄脆底, 所以幫我落左貴do個個 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 佢仲賴我無同佢講來錯左

阿哥, 你餐廳d食物質數咁差, 我點知你呢個pizza 叫做係超薄脆底pizza !!!!!!!!!

佢堅持要收 $88, 算了, 我無謂為左廿幾蚊同佢嘈

只希望大家睇到我篇食評, 有所警剔。
2013-01-12