2012-12-31 775 瀏覽
無可否認,蔡潤記食物質素一定係勝過新蔡潤記,但態度就......今天經過買一碗外賣回家,買了一碗魚旦牛腩鴛鴦加炸魚皮,31蚊,唔算平!首先講下食物先,牛腩切成長方件型,一咬下好爽口,唔過林唔o鞋,並帶點油香,實在一流!魚旦爽口彈牙,很有水準,湯底帶點胡椒粉味,而且夠熱,一碗分數很高的魚旦粉!但另一方面,這店對客態度真的有大大改善空間,當我在等待外賣時,店里因人多關係,客人可能都會心急去「趨」,誰知換內被店東的責罵,還大大聲要快就去麥XX,女店東亦都一齊起罵,所以另外面食客忽然鴉雀無聲,看落真是有點無奈,顧客欣賞食物才幫趁,換來一肚子的氣,有點受不了!所以這個笑臉比不了!

魚旦牛腩鴛鴦
2012-12-31
15 分鐘 (外賣自取)
魚旦牛腩鴛鴦