2012-12-23 5208 瀏覽
由如我朋友升職請我地去食自助餐見到價錢平,同近我地嘅屋企,所以試下這間自助餐點知d食物仲差過其他酒店自助餐同放題食食下海鮮竟然附送寄居蟹俾我,嚇了我一跳這些海鮮好像沒有解凍好,一些龍蝦同螺是冰的,吃不到!!而且,海鮮沒有鮮味,龍蝦好細隻蕎麥麵煮的時間太長很淋爛和很多水,不是乾身的,吃了一口就沒吃了到了我最愛嘅壽司,等了十分鐘都沒有員工幫我整壽司,一個人也沒有之後等到見到另一位員工(應該是廚師)企在壽司檔旁邊既麵檔,以為是他是整壽司嘅人,點知他話整壽司嘅人未返,叫我等陣,(等到口水都流緊)"呆等了十幾分鐘先見到整壽司嘅人返壽司種類多,有我最愛嘅三文魚同甜蝦!!幾好味熱食方面,好少野食,d味道淡而無味,有好多炸野食,其中嘅咖哩薯餅好多粉同好燶,唔好食d味道煮得太耐....原來麵檔旁邊有燒牛肉食(見到有人叫佢切),叫麵檔既人切片試下,佢d態度好差,好唔想理我同黑我面,可能係另一位企燒牛肉檔切的,不是佢切雖然幾好味,但唔想再叫佢切俾我,放棄了...甜品方面,綠茶芝士蛋糕比較好,而且有Häagen-Dazs 食!!飲品方面,有沙冰飲,但甜到死,還是飲咖啡比較正常d野食食哂,好耐先加添新嘅食物,等
由如我朋友升職請我地去食自助餐
見到價錢平,同近我地嘅屋企,所以試下這間自助餐
點知d食物仲差過其他酒店自助餐放題

食食下海鮮竟然附送寄居蟹俾我,嚇了我一跳
這些海鮮好像沒有解凍好,一些龍蝦同螺是冰的,吃不到!!
而且,海鮮沒有鮮味,龍蝦好細隻

之後等到見到另一位員工(應該是廚師)企在壽司檔旁邊既麵檔,
呆等了十幾分鐘先見到整壽司嘅人返
壽司種類多,有我最愛嘅三文魚同甜蝦!!幾好味

d味道煮得太耐....

雖然幾好味,但唔想再叫佢切俾我,放棄了...

飲品方面,有沙冰飲,但甜到死,還是飲咖啡比較正常

d野食食哂,好耐先加添新嘅食物,等死人
2012-12-15