2012-11-04 817 瀏覽
黎過幾次都系喝下午茶,今晚打球後聽講晚上可招待非城大學生和職員,鑒於之前的印象還ok,所以特登走遠少少,跑到這裡8樓再一嘗下晚飯的味道如何。原黎晚上都喝茶的點心,但系都系D小食咯,BF話突然好想吃鳳爪,所以米order咯。這些小食感覺上都系日頭賣剩的,就系放左系個冰櫃度,如果有客需要就可以馬上奉上。其實這個鳳爪麻麻地,始終不及泰國餐廳做的爽口,就當系先解一解口隱。我地都好中意吃魚嘎,所以見到菜牌度有個大海斑兩食,而且價錢都唔系太貴,兩碟小菜剛剛好!翡翠炒斑球:有四季豆咯,斑球算嫩滑,但是覺得油多左些,大獲炒出的菜可能唔可以太多要求嘎啦。支竹豆腐炆斑腩:豆腐好入味啊,可以兼有魚同支竹的味道,超級好吃。不過都系果句,斑腩就一般,可能這個煲不能凸顯出魚的新鮮,只可以作為支竹和豆腐的拌料?!兩個人吃,剛剛好!不過覺得依度D阿姐呢,好似你講一句,距地先明你半句,手腳慢咗d,服務態度都一般啦,希望餐廳可以可以系依方面改善下。

泰式鳳爪
菜牌