一直都好鍾意食Roll嘅rolls同Macarons,今次終於上來寫食評喇hahah~~女仔都鍾意kawaii少少嘅Macarons嘅其實,所以今次又揀佐動物仔嘅Macarons,15HKD/each,少少貴,無辦法,Macarons都係咁嘅喇...熊仔係朱古力味,豬仔係草莓味,雞仔係檸檬味...不過如果想試吓多種風味嘅話,都幾推薦試下其他味道,黑芝麻味無論係rolls定係Macarons,都好好味,算係呢間店嘅特色口味之一另外就係rolls啦!26HKD/regular,一般都係食呢個~最鍾意嘅都係黑芝麻味,D芝麻味真嘅好濃,加埋Dcream都唔會好滯,因爲感覺到Dcream都幾light,唔會好甜。而且冰冰凍凍食起身真係好似虎皮卷咁,但又比虎皮卷好食好多!另外有個草莓cheese之類嘅口味我哋都share佐嚟食,都好好味,推薦呢兩個味道,不過感覺呢個嘅cheese味唔係好突出,唔似黑芝麻味咁。最後好飽喇,就一起試佐份frozen yogurt,感覺係average上少少咯,無咩太特別。鍾意食yogurt嘅朋友會鍾意嘅,但佢就唔rolls同Macarons咁值得推薦。

2012-10-16
  • 竹炭芝麻味卷蛋