一行四人,朋友慶祝我生日我都食過4-5次又168蚊食到而家220蚊位,但D野食同服務就越黎越差一開始寫紙叫左好多野,但只黎得一半,呢間野寫紙要寫埋人數佢真係份份比番人數既野你寫了12串燒海蝦每人三串唔過份呀,三串燒雞中翼只係黎得4串海蝦2串雞中翼,即係每人食一隻蝦一隻雞中翼,咁咪再寫過但寫完之後完全係無黎過追左勁多次單三文魚刺身完全無味,仲有D燒魚坐低就叫左但又係無黎過追多次單影都無埋魚生唔跟Wasabia,炸物唔跟沙拉醬,天婦羅唔跟天婦羅汁,樣樣都要另外叫人跟先有成晚都唔知食過D咩,兩個鐘之後 last order 寫完,叫佢跟番足D我寫既份量,佢即刻答左句食物係限人數.....O 哂咀我朋友即埸罵個服務員,咁即係唔係任飲任食喇,係任飲限食,佢完全唔理你行左去最後 order 只係黎得4串海蝦同埋之前 order既燒魚仲有就係幾日前訂位去到仲要我地等成20分鐘,咁我訂位有咩意思呀二百幾蚊咁既價錢去到好多地方都好過佢呢間,仲要任飲限食大家真係不要黎呢間和田
一行四人,朋友慶祝我生日
但寫完之後完全係無黎過追左勁多次單
二百幾蚊咁既價錢去到好多地方都好過佢呢間,仲要任飲限食
大家真係不要黎呢間和田
2012-10-20