2012-10-19 24 瀏覽
黎到先知原來依間係cafe 與boutique結合在一起,挺有新意呢,皆因內裡另一邊係boutique,故dinning section 容不下多少餐枱,若十多張枱而已。先點了人氣的馬蘇里拉芝士忌廉火腿多士自己鐘意金黃脆邊,特地吩咐侍應焗耐d,黎到都略嫌不夠金黃,把它切開兩邊拉出來時,芝士還在緊緊黏住呢,除了麵包細了一點之外,其餘都很好呢明太子意粉非常creamy,麵條方面我較喜歡pokka cafe,initial 的麵條要下點苦功令其更加煙靭才可。除此之外,份量又是超少,少於一人份量。雞扒墨魚意粉都好好味,汁料,烹調時間各樣都配合得好好,唯不美中不足又係size 的問題,幾啖就食完。食完唔滿足,並非因為味道而是份量問題,真的是超少,要另去食cake 黎果腹!

馬蘇里拉芝士忌廉火腿多士
明太子意粉