2012-10-18 25 瀏覽
約左朋友吃晚飯,選擇了金川日本料理吃晚飯..叫左好多野食..有壽司..炒飯..芝士年糕..汁燒雞翼..炸餃子..雞軟骨..芝士焗蠔..等等!!刺身,,,三文魚冇咩問題..但系帶子不新鮮..我食到有沙嫁...炸物同炒飯都算熱..冇咩問題芝士焗蠔入面隻蠔係凍既!!仲有d海水係到添汁燒雞翼出面系熱..入面凍既!!之後就問男員工點解會凍??不如問下師父點解會凍既d雞翼??之後個男員工答我地話唔知點解會凍..咁幫你叮過..之後我地話咁我地之前食左兩隻凍點算??系刀整過碟la,,跟住個有個女人(冇著制服)話整過碟比我地我地真系吳明..又吳叫個師父同我地講..只系話幫我地轉告比d師父知..之後等左一陣..d雞翼黎la..出面系熱牙..入面又系凍..咁姐係同之前有分別牙??之後我地叫d員工叫個老闆或者叫個話得事既人黎,,個男員工就答我地話得事既只有經理..不過佢放假..跟住我地問佢拎經理個電話..佢比左之後我地就打..跟住個經理冇聽我地電話..(分明玩野)一睇就知岩岩冇著制服既女人系老闆啦!!有事果時個女人又唔係到..!!有事就要員工咩哂!!冇d責任感!!只系識同我地講幫我地取消果兩碟野..佢地跟本就
約左朋友吃晚飯,選擇了金川日本料理吃晚飯..
刺身
,,,三文魚冇咩問題..但系帶子不新鮮..我食到有沙嫁
...
炸物同炒飯
都算熱..冇咩問題
芝士焗蠔
入面隻蠔係凍既!!仲有d海水係到添

汁燒雞翼
出面系熱..入面凍既!!
之後就問男員工點解會凍??不如問下師父點解會凍既d雞翼??
之後個男員工答我地話唔知點解會凍..咁幫你叮過..
之後我地話咁我地之前食左兩隻凍點算??系刀整過碟la,,
跟住個有個女人(冇著制服)話整過碟比我地

咁姐係同之前有分別牙??

只系識同我地講幫我地取消果兩碟野..
佢地跟本就唔知自己錯左d咩..
食完之後見到一隻小動物...

埋單仲要7百幾蚊!!???
真系吳值囉..根本唔知自己食左d咩..心唸食放題都冇咁嬲!!食到成肚火牙

過左一陣..我個肚開始...

一句講哂!
服務態度差!食物質素差!唔會再黎!
差!!!芝士焗蠔係凍既!!
2012-10-16