2012-09-28 347 瀏覽
果日天氣都幾差,有D雨(前2日掛紅雨..:mad/所以約左個FD收工去食火鍋,但系又吾想去D中式FEEL既,因為多數好吵傾吾到野,因此去左近屋企既APM,牛陣,雖然以前有幫襯過一次,同樓下其他食客評論一樣都系覺得服務較差~~,但無計...落雨就腳D好,話曬搭MTR到APM都吾洗開遮~~ 收工去到已經系6點10,我FD系附近做所以早我少少到...但系..............................7點都未到,已經門口都幾多人等,,因為我頭先未到,所以我FD拎左飛等,都系等4張度,吾緊拉,於是過隔離其他望下,OMG的事,果D泰國菜,日本菜,上海菜裡面都幾吉下...淨系牛陣要等!?!? 甘就值得去等下(個人心態) 終於等了15分鐘左右到我地,一入去好濃既日式甜醬油湯同牛味,超香,上次黎食都吾覺得,但多人,無得坐卡位..坐低左無耐後有個扎馬尾既女人侍應走過來,問我地要咩餐,仲提醒我地計緊時,怕我地洩左時間,SO因為聞到隔離個日式甜湯好似好正,所以揀左呢個,本身我地叫和牛級食(我同FD都喜好牛),跟住佢(個女侍應)話:你地都食和牛,點解吾食好D果隻(
果日天氣都幾差,有D雨(前2日掛紅雨..:mad/

7點都未到,已經門口都幾多人等,
,因為我頭先未到,

OMG的事,果D泰國菜,日本菜,上海菜裡面都幾吉下...

淨系牛陣要等!?!?
甘就值得去等下(個人心態)

上次黎食都吾覺得,但多人,無得坐卡位..
坐低左無耐後有個扎馬尾既女人侍應走過來,

跟住佢(個女侍應)話:你地都食和牛,點解吾食好D果隻(有2種),

都系差幾十蚊,你地揀果隻系A3,另一隻A5嫁,高2級...............(好SALE得..佢把口),最後我地就範,A5就A5 LA

之後我地出發去拎其它野食,同醬,返到來,湯底先到,牛隔左陣都黎埋,都算快~當然要影一影LA~~:

因為都幾大碟下,SO食左2碟度都已經勁飽(仲有配菜呢)

應該系換左經理,都幾後生下(見個倒垃圾叫佢),都好NICE~仲幫我地BUT雪糕TIM(P.S朱古力超硬)

整體環境,服務,食物都好OK~~應該都會再約多D FD上去食,打邊爐始終多人食有氣氛D~~~

題外話/補充資料: 而家原來上級以上GA牛仲包埋任飲~~~抵
2012-09-26
  • 和牛