2012-09-24 5 瀏覽
今次掛住食唔記得影相,上次上去食過2次,都OK,估唔到今次有意外驚喜,我去魚池睇下有乜好食拉,我地7個人,問個經理話有条野生大青班,我開心到不得了,都好多年無食過拉,我一睇,點睇都唔似,火都起埋,不過条經理好肯定話係,仲教我點睇,我仲火起插左佢2句我食海鮮咁多年要你教我,當時我心諗,600蚊唔到,俾你,出魚你就知死,我去李魚門食咁多年有個經驗,先係条魚做個記號(咁就唔會換魚)再睇佢魚池有幾多条青班,(得一条,岩晒),咁就番位等時間過,一邊同朋友諗定點插個經理,等到条魚正左出來一睇,D𠕎好白,89成似野生,當時7個人都無野講,再食下去真係野生魚,,真係天外有天,雖然當日都幾(雨),因為我同朋友講如果呢条係野生魚我就............不過,真係好多年都無食過海青拉,今日總算開心,再問個經理幾時再有海青,佢都話唔知,咁就留左個電話俾佢,有好野打俾我
今次掛住食唔記得影相
)再睇佢魚池有幾多条青班,(得一条,岩晒
,89成似野生,當時7個人都無野講,再食下去真係野生魚
2012-09-22