2012-09-23 6518 瀏覽
話說成班fd出黎食韓燒,見佢冇乜人等位咪入囉,諗住都係自己燒架姐咁佢地好快比左位我地,我地坐低左廿分鐘唔夠,因為有人潮,佢就話換張枱比我地,咁我地係8個人,張枱其實岩岩好係for8個人咁佢話人地有11個,咁我地問可唔可以唔換,個經理係都要叫我地搬,就話入面張枱都係一樣咁大我問佢咁點解唔叫個11個去個張枱,佢無視左個問題咁我當算啦,我問佢咁我地食埋爐入面ge野就搬啦,我地唔加野入去,佢就話:你地過去啦,我幫你地拎過去啦我諗幾好喎,咁我地就過去啦誰不知係要同人搭枱,都算啦,個地下仲要有生ge肉之後佢地又唔知去邊搵左碟生ge咩都有ge肉過黎比我地之後叫佢地換爐又黑面,仲要喝d食客到埋單,未夠鐘個經理已經催我地埋單,仲叫我地食生果就埋左單過去企係到食我地數緊錢又係我地枱邊係咁話每人174丫,快D比啦,你地坐左好耐啦講真,韓燒ED野,食物多,又新鮮,醬汁好,坐得舒服,侍應有禮貌,其實就ok呢間野,冇樣做到,真係唔會再去
我問佢咁點解唔叫個11個去個張枱,佢無視左個問題
我諗幾好喎,咁我地就過去啦
誰不知係要同人搭枱,都算啦,個地下仲要有生ge肉
之後佢地又唔知去邊搵左碟生ge咩都有ge肉過黎比我地
之後叫佢地換爐又黑面,仲要喝d食客

呢間野,冇樣做到,真係唔會再去
2012-09-22