2012-09-16 2528 瀏覽
朋友就黎結婚, 前幾日放假陪佢去o左尖沙咀金巴利道附近睇婚紗, 睇到6點幾鐘, 已經差唔多天黑, 開始有D肚餓行到好攰, 行到君怡酒店對面,見到外牆上層玻璃寫住花水木, 個朋友就話o係依間野食過lunch, 話d野食都唔錯, 我地已經唔想再行, 就上o左去lu!去到間餐廳個waitress就安排我地座位, 問我地係唔係食放題, (咁我問佢, 你地有做放題咩? ,但個waitress回應, 有, 不過放題是要預先上網買的), 因我地冇買唯有選擇o左單點。我地叫o左壽司併盤, 雜錦刺身, 大蝦天婦羅及和牛肉眼扒等等…手握壽司 – d飯好軟熟, 好好味!雜錦刺身 –新鮮夠厚, 鯛魚薄切認真Ichiban!!!大蝦天婦羅 – 蝦好大隻及好酥脆!和牛肉眼扒 – 香噴噴, 嫩滑多汁, 牛肉味好香濃, 超正正正!!!我地食得好飽, 差唔多9點幾10點先埋單, 朋友見我成日陪佢睇婚紗, 所以佢請我食o左依餐極豐富o既dinner, 多謝哂Josephine!!!!

手握壽司 – d飯好軟熟, 好好味!

雜錦刺身 –新鮮夠厚, 鯛魚薄切認真Ichiban!!!

大蝦天婦羅 – 蝦好大隻及好酥脆!