餐廳: 雲桂香米線專門店
資訊:

2012-09-16 45 瀏覽
係沙田去食米線新城市既選擇唔多今次呢間未食過故此今次就去左試下好唔好食一去到門口, 望下隔離譚仔(唔係3哥既)排左好多人係門口呢間無就心唸唔通唔多好食????不過我更唔喜歡唔係3哥的譚仔故此都係揀呢間食啦~個時就黎3點都多人, 不過即刻有位坐座位闊落舒服望下meun, 好多野揀有時候食譚仔真係無咩好揀, 所以食黎食去都係個d呢間好似人地出面個d雲x川咁~有好多餸揀基本湯面22蚊, 叫左小辣加左2樣料豬肚豬脷(每樣5蚊)(有呢2樣揀好開心)同行人叫腩肉(6蚊)再叫一杯o檸t(7蚊)單上共計67蚊比起譚仔係貴少少ORDER左唔駛5分鐘就上飲品同面好大碗湯係濃厚偏酸又有點麻的餘韻好飲其實都怕叫2樣野, 樣樣都會少D睇落都無少到豬脷有成7-8片, 豬肚都唔少而且佢地落配料好足, 基本上係好多料米線軟滑, 唔會有膠既感覺卥水餸好入味, 好食由於料足, 係食得曬成碗面略嫌佢無提供辣椒油今次小辣唔辣下次要叫個中辣試試!
係沙田去食米線

新城市既選擇唔多

今次呢間未食過

故此今次就去左試下好唔好食

一去到門口, 望下隔離譚仔(唔係3哥既)排左好多人係門口

呢間無

就心唸

唔通唔多好食????

不過我更唔喜歡唔係3哥的譚仔

故此都係揀呢間食啦~

個時就黎3點

都多人, 不過即刻有位坐

座位闊落舒服

望下meun, 好多野揀

有時候食譚仔真係無咩好揀, 所以食黎食去都係個d

呢間好似人地出面個d雲x川咁~有好多餸揀

基本湯面22蚊, 叫左小辣

加左2樣料豬肚豬脷(每樣5蚊)(有呢2樣揀好開心)

同行人叫腩肉(6蚊)

再叫一杯o檸t(7蚊)

單上共計67蚊

好飲

其實都怕叫2樣野, 樣樣都會少D

睇落都無少到

豬脷有成7-8片, 豬肚都唔少

而且佢地落配料好足, 基本上係好多料

米線軟滑, 唔會有膠既感覺

卥水餸好入味, 好食

由於料足, 係食得曬成碗面

略嫌佢無提供辣椒油

今次小辣唔辣

下次要叫個中辣試試!

2012-09-15
  • 豬脷