2012-09-01 27 瀏覽
剛開張時入過去, LUNCH HOUR企左好耐都無人理, 然後無奈走左, 咁既服務, BLACK LIST 佢先.今日諗唔到食咩, 比多次機會佢啦, 咦, 點解咁平, 30蚊有個麵仲包野飲, 但湯麵唔可以試到水準, 於是我就叫左個泰式炒金邊粉, 個樣幾靚喎, 有生菜墊底, 長葱同4分一個青檸伴碟, 午餐都攪伴碟, 有HEART, 味道就......好唔錯! 同去王珍珍食既差不多, 份量以女人來講夠飽, 不過個凍奶茶就.......好似加左水既台式奶茶咁.咁既價錢有咁既水準, 真係好驚喜, 新聯威茶餐廳食個SET LUNCH都貴過30蚊, 如果去泰屋, 起馬要40-60. 所以值得推介比山林道既上班一旅!
2012-08-31
  • 泰式炒金邊粉