2012-08-24 21 瀏覽
由於我住乎近, 所以一日三餐都試過去黎道.見到之前兩個食評都唔係咁好, 我覺得自己都要俾少少意見.茶/ 啡/ 紅豆冰同包類食品真係無得頂, 茶餐廳嚟講, 我比好高分.碟頭飯大碟, 一定夠食. 小菜其他地方一樣啦, 建議叫多碟炒粉面飯.早餐, 一般茶餐廳式早餐, 最近送埋茸容多士加凍飲, 大約$28, 算合理.午餐, 人比較多, 有時一兩個人食要搭台, 超大碟, 大約$40.晚餐, 有時要等叫位, 十點後去就唔洗等. 小菜算OK, 炒粉面飯就超抵食, 湯就唔錯, 起碼好過啲細餐廳. 每位$43 - $100 左右啦.宵夜, 有粥有面, 好似話兩點幾無得炒粉面, 但係3點後就可以叫早餐, 我多數去食個豬扒包加熱飲, $27蚊, 無得頂.有時去到好多人, 服務真係好普通, 但係宵夜去到, 同啲人傾計比下意見, 佢地又慢慢真係有改善. 可能始終我去得比較多, 覺得好多野都幾唔錯. 野食唔會唔入得口, 價錢唔算唔合理, 服務都絕對可以接受.最緊要係比完意見佢地真係有改善, 絕對有誠意!
由於我住乎近, 所以一日三餐都試過去黎道.
見到之前兩個食評都唔係咁好, 我覺得自己都要俾少少意見.

最緊要係比完意見佢地真係有改善, 絕對有誠意!
題外話/補充資料: 個農夫包起初無紅咖喱, 尋日試都幾唔錯. 個包愈大入面就會愈多料, 不過我真係未試過佢既四級農夫包, 實在太大個... 我估要四五個人去先叫得. 平時一個人去, 食個中型都未必食得晒. 睇個人食量啦. 不過佢既茶啡真係唔讚唔得, 開頭我都唔飲嫁, 不過佢老闆係咁SELL我, 試完之後真係幾OK. 如果覺得飲品係重要既話, 黎間野會留得住你囉.
2012-08-24
$30 (宵夜)
  • 豬扒包