2012-08-23 77 瀏覽
今日同屋企人食飯,因為佢地鐘意食燒烤既關係,所以就黎左呢度~嘩!一去到見到咁多人都等緊位,就知水準有保證拉,雖然出面等好熱,但相信係值得既!幾經辛苦終於都等到喇,一入到到去見到地方唔算大,而且枱同枱之間都迫得幾埋,店員仲忙到不斷出出入入,呢頭端出食物,果頭又番入廚房準備端出下一道菜。一場黎到,又排左咁耐,緊係要食番夠本拉!!叫左蒜蓉包,芝士西蘭花,牛油帶子,燒鵪鶉蛋,燒蝦,燒牛,燒羊架,燒蠔,燒青口,燒菠蘿基本上樣樣都好好味~但我最鐘意係芝士西蘭花,燒菠蘿同埋燒牛串,因為芝士西蘭花一啲都唔漏,而且仲好juicy,唔會話因為燒完而被抽乾水分~而燒菠蘿都係好juicy,而且好甜,我食完都有再encore牛串好有牛味,而且都係唔會燒到乾"真真",燒野食果個人既技術真係高超,換著係我呢啲咁冇耐性既人一定咩都比我燒到乾哂水,都係去番呢啲地方食穩陣
但相信係值得既!

準備端出下一道菜。

一場黎到,又排左咁耐,緊係要食番夠本拉!!
燒蠔,燒青口,燒菠蘿
芝士西蘭花
水分~