2012-08-13 152 瀏覽
舊同學聚會本身約左O係 APM GATHERING,但遲左收工唔想再行咁遠過哥邊,聽同事講街尾開左間泰菜就叫班FD 衝上去開位先打算快快脆脆食完就走=0=.點知就食到唔捨得走..原來哥度裝修都唔錯幾舒服...其實O係鴻圖道打滾多年,早已看化..對呢間餐廳本不抱太大期望/0\..但今次一試認為值得ENCORE,Kung che lum ba 生蝦- 生蝦來說,我一向支持九龍城金寶,因為夠解夠甜夠大隻,難得今次竟然比我O係KT搵到咁鮮咁甜咁大隻既生蝦\0/我一個人KO左大半碟豬手- 豬手我只食肉唔食肥,肉哥位真係滑到呢...仲要好JUICY唔痴牙..PHAD THAI - O岩我口味,唔太甜蝦夠大隻,花生碎佢會擺埋一邊任我LO,小食拼盤-平時好少見有蓮藕餅,佢本身爽爽地個但釀左D蝦膠又有D YIN UN ..口感好特別

夠鮮甜
夠滑