2012-08-06 1969 瀏覽
訂左位, 黎到就坐低座位也大和寬敞, 好!先黎個皮蛋莞西湯, 我個人要求就係, 最緊要多莞西!!!佢莞西係多, 不過小弟覺得D莞西老左D, 皮蛋都多!因我朋友不食牛, 所以冇食, 食羊羊味不錯, 不過我呢D係鐘意食大陸式肥羊蘇到阿媽都唔認得O個D所以對我黎講, 都係唔夠, 不過個朋友話好, OK啦食左蠔, 大大隻, 簡單就係美國筒蠔, 唔會有特別驚喜, 但同時質素是肯定的.帶子, 呢個我個人認為係最唔OK的, 似雪野, 仲要係冇咩味, 唔用醬油的話, 基本上係冇味鱔片, 呢個好食, 夠肥夠香, 而且大片肉唔太薄, 最怕D人片到薄到都唔知食咩魚咀, 呢個我地係唔知咩黎, 就試下, UM.....我個朋友唔識食, 我一個食左3個魚頭囉!!!好心你話佢係魚頭我就唔叫啦, 又叫佢做咩魚咀, 等我以為係咩新野, 中晒伏水魷. 冇特別, 就係水魷囉菜茹類都係.總括而言冇特別驚喜, 但價錢我覺得偏貴, 應該話, 咁O既價錢, 我可以食得更好, 但始終K11隔離, 冇得講, 貴D係應該的, 但我唔會再黎囉.
訂左位, 黎到就坐低

座位也大和寬敞, 好!

先黎個皮蛋莞西湯, 我個人要求就係, 最緊要多莞西!!!

佢莞西係多, 不過小弟覺得D莞西老左D, 皮蛋都多!
因我朋友不食牛, 所以冇食, 食羊

所以對我黎講, 都係唔夠, 不過個朋友話好, OK啦

水魷. 冇特別, 就係水魷囉
菜茹類都係.

總括而言