2012-07-28 673 瀏覽
個人認為 又一城係一個好好行好舒適既商場 不過人實在好多 每間餐廳都超級多人尋日同朋友食飯 好采佢早到 所以我6:20pm到既時候已經即刻可以入座(門口已經有5-6個人排隊)對上一次食皇府都幾耐之前 不過印象良好 撞岩想食中餐 一於再去兩個人叫左一個粥一個飯同一碗菜 其實都想食腸粉同雲吞 不過怕食唔晒食神招牌叉燒飯叉燒蜜汁幾好味 亦都有唔少 小小肥 算ok 不過飯有d唔岩比例太多質素中等 有6.5分魚片粥大讚 口感好好 好綿又鮮甜 魚片份量都岩岩好 好有魚味 唔會淨係得塊肉記得上次食粥都係好好味 皇府既粥係有一手 我覺得有8分其他粥我都好想試 好似及第粥咁上湯時蔬叫左菜心 算甜但冇咩特別至於服務 雖然好多人 但叫親職員都會有禮貌咁應 算幾好(我地唔小心好煩咁分開拎左幾隻spoons)環境有小小嘈 不過都可以接受 起碼唔似有d餐廳會嘈到聽唔到對面講咩-,-$165 埋單 未至於好飽 不過兩個人都幾滿意

食神招牌叉燒飯

其他粥我都好想試 好似及第粥咁

上湯時蔬
叫左菜心 算甜但冇咩特別

至於服務 雖然好多人 但叫親職員都會有禮貌咁應 算幾好
(我地唔小心好煩咁分開拎左幾隻spoons)
$165 埋單 未至於好飽 不過兩個人都幾滿意
2012-07-27