2012-07-21 40 瀏覽
好, 忍唔住要寫食評一早book 左2圍 8 個人既枱, 去到拎位個陣, 我講都未講完個接待就係咁叫我一入就係, 話有人黎左我已經極度奇怪, 我明明係第1批到, 一定唔會有人早過我黎拎位。入到去, 個張枱d 人根本唔識既, 問返接待啦, 佢竟然話"下...咩你地唔係一齊嫁咩, 2圍8位呀媽"原來咁岩又有人係同姓book 左2張8人枱.之後就無位俾到我地, 要我地6個人企晒係到等佢重新安排已經好燥啦, 人地book 2張, 我地book 2張, 就算人地坐左7地2張, 唔係應該仲有2張嗎?企左係到3-4分鍾, 先安排得一張, 另一張可能係另一角, 我立即鬧爆。最後我地見小菜廳有位, 就立即要求轉小菜廳, 好過無位要等啦。入到小菜廳都仲要我地轉2次枱, 真係轉到頭暈。阿姐態度又差! 攪到成餐飯都火火地, 無胃口。永遠Ignore
, 忍唔住要寫食評
原來咁岩又有人係同姓book 左2張8人枱.
之後就無位俾到我地, 要我地6個人企晒係到等佢重新安排
入到小菜廳都仲要我地轉2次枱, 真係轉到頭暈。
阿姐態度又差!
攪到成餐飯都火火地, 無胃口。
永遠Ignore
2012-07-20