2012-06-26 381 瀏覽
住左享度咁耐, 都未試過, 今日唔想行太遠, 一於試下先!入到去見到佢地忙住做外賣, 睇來他們主要是做外賣ge!叫左個魚生lunch set, 包魚生, 一碗飯 and drinks , 才$59! 不過因為佢地掛住做外賣, 我地都等左幾耐下....來到都嚇一跳, 都好多魚生wor!! 有 三文魚三件, 另有 tuna, 甜蛋, 甜蝦, 魷魚, 八爪魚, 帶子各兩片!! 抵呀!!帶子同 甜蝦都不錯! 很鮮甜三文魚就瘦左d, 同埋會裂開, 一般latuna 唔掂, yu yu 霉霉的, 我咬左一啖無食了甜蛋ok 八爪魚我唔食的, 所以唔知魷魚,好少食刺身, 但見佢有黏液的, 味道都有點怪, 又係咬左一啖無食了in short, 59 蚊有咁多魚生好抵呀! 雖然質素一般, 但都ok la, 以平取勝!
住左享度咁耐, 都未試過, 今日唔想行太遠, 一於試下先!

入到去見到佢地忙住做外賣, 睇來他們主要是做外賣ge!

帶子同 甜蝦都不錯! 很鮮甜
三文魚就瘦左d, 同埋會裂開, 一般la
tuna 唔掂, yu yu 霉霉的, 我咬左一啖無食了
甜蛋ok
八爪魚我唔食的, 所以唔知