Join左Groupon團購,黎呢間中環隱家拉麵試試!有地圖隨身,地點唔難搵,不過的確係辟少少,星期五晚都唔駛等位~地方幾乾淨,感覺唔錯,係衰著D枱太細啦,我地一人叫一個飯/麵都已經幾乎放唔落!我地share拉麵同鍋飯食,跟餐仲有一碗麵豉湯~拉麵湯底唔鹹,幾好!好多蝦同好大塊紫菜,可惜叉燒得一塊,而且唔夠稔,溏心蛋都唔夠滑,如果以正價成80蚊一碗,先至得果一塊水準平平的叉燒,我就覺得唔係太值啦~肥牛鍋飯D牛唔肥,香味唔係好濃,但食落都幾好味。汁唔係咁多,所以食到尾好似會唔係太夠汁,但總括來講都OK。埋單每人$38就係幾抵,計正價我就未必會幫襯啦!而且小食款式少,價錢又貴,成40蚊先得4隻餃子/雞翼,所以最後都係叫唔落手。見佢D lunch set就幾抵!
Join左Groupon團購,黎呢間中環隱家拉麵試試!
週五晚上的中環區人並不多,不用等位便能入座
店舖整潔乾淨,可惜枱太細
櫻花蝦味噌王拉麵
我地share拉麵同鍋飯食,跟餐仲有一碗麵豉湯~
黑椒安格斯肥牛鍋飯

2012-06-01