前言:正題:1) 首先講等位. 個呀姐明明就o係我面前都唔俾number我,係我面前攪一大輪都冇理我, 最後走左去, 要我地嗌第個黎先拎到number.已經係一大堆問號2) 好快就拎到位, 坐正洗碗呀姐後面, 一邊食西餐一邊睇呀姐玩極速洗碗,由於張table係好細, 我地就問可唔可以轉table,佢霸氣地講話:哦好呀, 你地出去再拎NUMBER等位la!姐係咁....我中學時期都做過restaurant....明白佢地運作上係唔想人轉台(especially係最差d table一定要有人啃)但係佢d態度真係好差, 依個都係我最嬲既地方!3) 食物幾好食既, 食左肉醬意粉, 加個西蘭花mushroom potato mash個意粉比較多味精, mushroom幾好食算係比較安慰既地方最後有位lemon tea, 我見佢得兩片仔檸檬仔真係令人引俊不禁不過唔係我飲既, 不評論4) 價錢方面我都覺得咁...如果你專心食你既飯唔好理d求其既洗碗呀姐, 面無人色既侍應,同埋茶記水平既一切餐具都幾合理既!!講完, 下次食好野果時再寫!~
前言:[小弟第一次寫食評,
其實一直都想寫,
但係通常都係想寫讚,
而大家都知讚人都常不及鬧人咁有衝勁,
所以而家先有心機開account,
因此我決定以後每寫一個劣評post一定要搵返一間好restaurant寫正評]

正題:

已經係一大堆問號

由於張table係好細, 我地就問可唔可以轉table,
佢霸氣地講話:哦好呀, 你地出去再拎NUMBER等位la!
但係佢d態度真係好差, 依個都係我最嬲既地方!

個意粉比較多味精, mushroom幾好食
算係比較安慰既地方
不過唔係我飲既, 不評論

都幾合理既!!

講完, 下次食好野果時再寫!~
2012-06-02