4月1日出了葵芳整頭髮,之後一齊食晚飯,朋友話呢間係佢髮型屋隔離的酒樓好抵食,我地八個人一齊嚟左呢度食晚飯呀!未夠七點所以仲好易搵位,酒樓都幾大間的呀!八個人可以叫兩隻一蚊雞,不過唔可以打包的,我地叫左兩隻一蚊雞,半隻西檸鴨,龍躉兩食同埋椒絲腐乳通菜.一蚊雞好大隻架,全隻上,嘩,淨係食雞都飽,味道ok,係咸左少少,西檸鴨都好大份的,好香唔會太肥,加少少西檸醬一齊食好開胃的呀! 通菜都ok,正常size,但價錢都抵食. 龍躉的兩食就好唔抵,好細碟的炒班球,同埋蒸班,味道普通啦,價錢就唔化算啦.下次唔會再叫呢味餸.越夜越多人,可能一蚊一隻雞實在太吸引,同埋其它小菜都好抵食,龍蝦都好平,幾十蚊一隻,真的很吸引.朋友話自從轉左呢間酒樓後,生意一直都好好,好多人的,我地都覺得食物質素ok,價錢又化算, 可以再嚟呀!

2012-04-01