2012-04-01 1144 瀏覽
裝修古老懷舊, 坐升降機時有如進入了時光隧道…今天第一次來, 叫了:牛肉球: 味道好!雞紮: D 汁好味, 豬皮較硬但入味,芋頭好粉呀!但叉燒超咸!雞球大包: 好興奮,我們都是第一次食, 又估唔到咁好味喎, 好大個, 有雞, 鵪鶉蛋,內臟,豬肉等等, 包內仲有大量肉汁, 總之味道有D 似菜肉包咁啦!排骨:好多骨碎, 我諗佢無洗過, 味道都好味但太油!肉絲炒麵: D 全蛋麵幾特別, 以前從未食過, 有D 似伊麵但硬身D, 成碟野本身無味, 但點了隨碟附上的辣椒醬併芥末醬,都算有返D 味, 不過都油油地!整體來說雖然伙計同呀姐不多, 但全部服務都幾好喎, 不過他們是不會換枱布的, 而且唔係所有餐具都清潔, 仲有人食煙tim! 我想我們還是試一次便算了!
裝修古老懷舊, 坐升降機時有如進入了時光隧道…
今天第一次來, 叫了:
牛肉球: 味道好!
排骨:好多骨碎, 我諗佢無洗過, 味道都好味但太油!
2012-03-31
  • 雞球大包