2012-03-26 638 瀏覽
聽朋友介紹, 話老三好好食, 擇日一齊去食, 食左好多野, comment 如下:1) 叫左個老鴨湯, 好濃味, 飲第一啖覺得幾堅幾有料, 但越食越口渴.... , 但算做得幾特色2) 手切肥牛, 咁嘅價錢來講叫幾大碟, 但牛味唔濃, 我都係like 合興肥牛多d3) 肥鵝腸, 無之前d ching講得咁好食, 我食到有d酸味.... 4) 魚春: 第一次打邊爐食呢d, 幾得意, 我本身唔抗拒食魚春, 呢個ok, 但食太多會滯5) 苟菜餃, 朋友話好得, 我自己一搬6) 蟶子: 大大隻, 一人一隻, 幾好味7) 水魷: 我無食, 但都ok大碟8) 滑牛, ok9) 牛丸豬肉丸, 都幾實, 唔彈牙, 比個dislike佢10) 雞丸, 中間有酒心, 好熱燙口的, 我麻麻地, 男人們話幾好11) 雲吞, ok12) 粉腸, 普普通通啦, 都新鮮嘅13) 鱔: 食左一舊, ok14) 15).... 唔記得仲有咩lu, 食左都無印象, 有幾出色你地自己話啦總括來講, 我就覺得唔係唔好食, 只係可能對佢期望太高啫平心而論, 佢個湯底係唔錯的 (除左食左好口渴之外)另外見佢有好多特色湯底, 再去

5) 苟菜餃, 朋友話好得, 我自己一搬
6) 蟶子: 大大隻, 一人一隻, 幾好味
7) 水魷: 我無食, 但都ok大碟
8) 滑牛, ok
11) 雲吞, ok
12) 粉腸, 普普通通啦, 都新鮮嘅
13) 鱔: 食左一舊, ok

總括來講, 我就覺得唔係唔好食, 只係可能對佢期望太高啫
平心而論, 佢個湯底係唔錯的 (除左食左好口渴之外)
另外見佢有好多特色湯底, 再去的話都可以試第二款