2012-03-15 695 瀏覽
做左媽咪之後,好少出街,就算出去,都要帶着BB,不過今日,舊同事話想聚一聚,我也想趁機會幫BB買新衫,就約Red MR 食LUNCH.我之前未去過Red MR幫襯,第一次來,感覺唔差。佢地好乾淨,另外要讚D水杯、碗碟也份外別致, 紅色沙發真係好靚。講回正題,一開首友人就點左《那些年》來唱,不過講真Red MR既歌就唔係好多。不過唱Lunch k 就沒所謂啦。食物方面,點咗set lunch黑松露牛柳炒飯,出奇地好食。朋友叫做焗豬扒飯,賣相好好,以卡拉OK水準來講都算唔錯。其他items就不過不失。超級值得一贊就係果杯咖啡,好香好濃。做媽媽之後的娛樂生活都係要有既。雖然平時唔多唱K,但K lunch gathering對我來講都係唔錯既選擇。

2012-03-07
用餐優惠