2012-02-25 294 瀏覽
好耐無黎森堡食野啦,日日都爆場,費事等位。佢個下午茶又幾年前嘅十九蚊漸漸加到而加二十四蚊,D款式無變,都係個D餸,粉同醬汁,不過二十四蚊一個焗粉加杯飲品,今時今日都算平。是日揀左豬脛肉,蘑菇,米線+沙爹汁。天氣凍時食D熱喇喇嘅野特別好味,個醬汁咸咸地,唔似沙爹味,不過上面D芝士溶哂真係好正!再有芝士粉任落,已前放係枱,而加要問先比,侍應態度頗惡,要扣分,不過總括食物係好食嘅,豬脛肉配蘑菇好夾架。飲品叫左熱檸茶,枱上無糖,又係要問,不過我一向唔落所以無所謂啦,檸檬有四片,味道OK,無特别。服務基本上係零,如果你要求要多張紙巾或要杯水都會比既,再加上D侍應成日都大呼小叫,好吵耳。環境相當擠迫,小小一間鋪入面有九張方擡,一張圓擡(門口),基乎連轉身都唔得,由期而加換左有椅背既凳,迫上加迫…黎呢道,真係純為食野,食完立刻想走。

好耐無黎森堡食野啦,日日都爆場,費事等位。

是日揀左豬脛肉,蘑菇,米線+沙爹汁。

黎呢道,真係純為食野,食完立刻想走。
2012-02-19