2012-02-03 4025 瀏覽
本來想食片皮鴨..不過full booking..後來就諗坐得好d..搵間酒樓食啦!!最後得lee 度有得book 位..所以就揀左黎lee 間啦!!都諗係i-square 上邊..貴唔貴..好唔好食0家 好想坐到window seat 呀...我諗25樓望落去應該都幾靚~~我地散叫左幾個小菜~~因為有台灣朋友來..所以叫左d燒味..佢地好想食燒鵝~哈哈!!1. 順德鮮拆魚茸湯 - 我地8個人..每人都分到一碗飲茶碗...都唔錯丫!2. 福建炒飯 - 我鐘意食lee個飯..濕濕地易入口..味道都唔錯..又大碟3. 瓦撐焗芥蘭煲 - 這個係推介..好好味!! 好快清左~4. 醬皇燒鵝 - 這個麻麻地..好黏牙..又un..唔好味!!5. 蜜炙叉燒 - 這個幾脆口..味道幾好~6. 桂花炒瑤柱 - 好硬..唔好食..冇桂花味7. 順德了能三太公 - 其實係青椒,耦餅 同埋炸蝦丸~~個蝦丸幾好味~好爽..8. 九層塔三蔥爆三黃雞煲 - lee個又係好惹味..d 煲既水準不錯~~只係太少雞件囉!!每人都係百幾蚊..我覺得咁既環境,服務來說..仲係尖沙咀區..係一個不錯的選擇~~有機會..會再去
本來想食片皮鴨..不過full booking..
後來就諗坐得好d..搵間酒樓食啦!!
都諗係i-square 上邊..貴唔貴..好唔好食0家

佢地好想食燒鵝~哈哈!!

5. 蜜炙叉燒 - 這個幾脆口..味道幾好~

6. 桂花炒瑤柱 - 好硬..唔好食..冇桂花味

有機會..會再去0家!!
2011-12-30