2012-02-01 8 瀏覽
生日飯,fd推介喱到既雞煲好正,凍冰冰最好火鍋,於是一班fd來試下!個格局係分上下兩層,我地坐上層,11個人,雖然係比左大枱,但d位都真係幾迫,坐得唔係好舒服,都冇辦法啦個場細!要左一個大同一個細既雞煲,招牌雞煲出場,好惹味咁啵,趁咩都未落既時候食左d雞先,原汁原味嘛,岩岩上即食,味道單調左d,要等佢煲多一陣入晒味先好食,d雞味道鹹鹹地,幾濃味,都唔錯!食左一陣雞之後就開始打邊爐了,叫左好多野食,用雞煲既火鍋,味道更豐富更好味,除左打邊爐d例牌野肉呀..菜呀..之外,仲叫左少少海鮮野同小菜!好多肉呀@@",不過好快就清晒,食肉獸!響鈴,脆脆地既口感,必食!墨魚咀,好爽口,本身鍾意食!珊瑚蚌,真係未試過,口感都幾爽~!墨魚餅,幾爽口彈牙~! 窩貼大明蝦(蝦多士),味道都唔錯!午餐肉,好肥呀,但又好想食!廣島蠔,好味呀~~~~~~!必食粟米呀~!雲吞都唔錯~!好豐富既一餐~thx大家呀~~~~~~~~~!
食左一陣雞之後就開始打邊爐了,叫左好多野食,用雞煲火鍋,味道更豐富更好味,除左打邊爐d例牌野肉呀..菜呀..之外,仲叫左少少海鮮野同小菜!
好多肉呀@@",不過好快就清晒,食肉獸!
響鈴,脆脆地既口感,必食!
墨魚咀,好爽口,本身鍾意食!
珊瑚蚌,真係未試過,口感都幾爽~!
墨魚餅,幾爽口彈牙~!
窩貼大明蝦(蝦多士),味道都唔錯!
午餐肉,好肥呀,但又好想食!
廣島蠔,好味呀~~~~~~!
必食粟米呀~!
雲吞都唔錯~!

好豐富既一餐~thx大家呀~~~~~~~~~!

2012-02-01