2011-12-13 53 瀏覽
今晚我同完女朋友行完街黎到鳳凰村本身想食小菜行行下聞到一陣好香既燒烤香味之後走過黎睇下原來有間燒烤檔..個名勁搞笑..4BY1..我女朋友仲以為係買4送1添今日天氣幾凍然後就走左去坐..試下尼到D野.. 一黎到個侍應生就叫我入去坐在問我凍唔凍洗唔洗熄左個風扇服務都幾親切照顧周到 之後問有咩推介 佢就話D海鮮同燒茄子係最好賣 甘我就叫左條茄子同埋條金倉魚仲叫左兩串牛柳同埋豚肉條茄子真係燒得好香 好味到連皮都食埋=.= 食完個侍應生先同我講D皮唔食得淨係食肉.. 等我仲同條女講D保仔飯D焦都可以食.尼塊皮應該都可以食..呵 條金倉魚D肉好滑好爽加埋D檸汁真係一流<~頂力推介 牛肉佢個"掩"得好好味.無隻雪氣味 個豚肉就差少少..可能燒得耐得制有D硬不過味道都可以 總括黎講都好好味! 可以一試

2011-12-13
用餐優惠