2011-11-04 216 瀏覽
尋晚興起想打邊爐..諗緊譚魚頭好定寧記因為其中1個朋友食過寧記..譚頭魚要9點半後先任食..唔岩睇戲時間..9點去到寧記..1開始個較肥後生既侍應態度好好..講起收費服務108/1位..鍋$40..醬油果D茶介另收費..都算啦..野飲另外收費..收茶介..但係茶係凍既..?跟住嗌第1轉..最多野黎..不過都係漏左由魚..同其他野..第2轉...嗌左3種菇,2碟肥牛,豬下青,牛柏葉,由魚,2隻菜,2種滑佢只係俾2碟肥牛同2碟滑我..其他乜都唔上..我問侍應..唔該..係咪冇哂由魚..?佢先拎俾我..咁我落2次單做咩?都唔俾我..之後我即刻寫多張..同侍應講..唔該跟1跟..最後都係冇豬下青..菇得1隻雞脾菇..成個場計埋水吧得2個人做野..11點走時..先見到幾個人出黎做野..肥牛-每碟得5塊..血色好肉酸..好唔新鮮牛柏葉+花枝-1定係雙拼咁上..搞到想食多D花枝都唔得..普通芝士腸-係好食既..菜-冇乜味..雞子-入面係液體..牛根-好難食由魚::好食..菇類好普通..湯底我揀左4川麻辣拼清湯4川麻辣唔好味..得個麻字個鍋又細..舊豬骨咁大舊..點食野,,野食又唔多野揀..漏單漏到都
尋晚興起想打邊爐..
諗緊譚魚頭好定寧記
因為其中1個朋友食過寧記..
譚頭魚要9點半後先任食..
唔岩睇戲時間..
9點去到寧記..
1開始個較肥後生既侍應態度好好..講起收費服務
野飲另外收費..
收茶介..但係茶係凍既..?

跟住嗌第1轉..最多野黎..
不過都係漏左由魚..同其他野..

佢只係俾2碟肥牛同2碟滑我..其他乜都唔上..
我問侍應..唔該..係咪冇哂由魚..?
佢先拎俾我..
咁我落2次單做咩?都唔俾我..
之後我即刻寫多張..同侍應講..唔該跟1跟..
最後都係冇豬下青..菇得1隻雞脾菇..
成個場計埋水吧得2個人做野..
11點走時..先見到幾個人出黎做野..

肥牛-每碟得5塊..血色好肉酸..好唔新鮮
芝士腸-係好食既..
菜-冇乜味..
雞子-入面係液體..
牛根-好難食
由魚::好食..
菇類好普通..

湯底我揀左4川麻辣拼清湯
4川麻辣唔好味..得個麻字
個鍋又細..舊豬骨咁大舊..點食野,,

野食又唔多野揀..

漏單漏到都冇心情食..
埋單每人$160
邊度值..?咁既服務環境..
我不如去食小肥羊..價錢差唔多之嘛..