對上一次幫襯呢間酒樓, 應該都係1年多前的事, 每次嚟的目的都係一樣, 就係有同事走....................不過經過今次之後, 就算再有同事走, 都唔會再幫襯呢間, 因為d嘢好難食, 但都唔知點解仲有咁多人幫襯?? 可能成個火炭工廠區只有呢間酒樓掛??? 佢呢度好得意, 又有推車仔, 又有大排檔, 又有點心紙, 但我冇深究過有冇重複食物, 因為一大班人食嘢, 當然你有你劃點心紙, 佢又佢去點心車拎, 好快已經放到成枱都係食物~~~食物方面雖然全部都熱辣辣, 但質地唔係幾好, 蒸果d又蒸得太耐, 炸果d又油淋淋, 連冷盤都一食吐出口, 所以天氣熱氣真係要小心食物, 佢呢度就冇做好呢樣, 搞到d海折變咗質~~仲有, 會漏單, 當你追果陣又冇人理你, 之後又答會追, 追咗好耐都係冇出, 終於都唔等埋單走, 當等緊埋單果時佢先嚟~~

2011-05-06