2011-08-08 353 瀏覽
7點去到, 時間可能尚早, 所以唔洗等位一行4人, 總共叫左5樣野, 片皮鴨兩食,南乳齋煲,金菇肥牛煲,枝竹魚腩煲片皮鴨: 可能因為好平, 好多人叫, 我諗阿師父已經切到傻左, 求其切, 我食到好多都係好多肉, 唔覺得係食緊片皮鴨, 味道一般片皮鴨(肉身): 切件去炒, 一定有呃走D, 無理由會咁小, 我老豆食到有雪味, 我食唔到, 因為個汁勁濃, 個人覺得肉還肉,汁還汁,真係係咁易羅去炒一炒, 我覺得呢個開始接近差南乳齋煲:一般, 因為我食唔到咩味, 如果佢賣點係清清地相信係好成功金菇肥牛煲: 正確應該係叫金菇粉絲煲, 入面既肥牛我諗吉野家既細牛係佢既3~4倍, 味道一般枝竹魚腩煲: 呢個無食 唔太清楚服務OK, 加水都OK快手, 無咩特別唔好既地方埋單總共347.5其實真係麻麻地, 一人要八十幾我寧願比多D去食其他野, 不過始終老人家鐘意酒樓, 而且佢又覺得OK如果10分滿分, 我最多比4, 未至於差, 但係OK又唔到LO~
7點去到, 時間可能尚早, 所以唔洗等位

枝竹魚腩煲: 呢個無食 唔太清楚

服務OK, 加水都OK快手, 無咩特別唔好既地方

埋單總共347.5

2011-08-08