2011-07-03 684 瀏覽
e日特登同幾個friends去時代廣場睇哈利波特個個展行完好攰又有d肚餓..之後就上左dogside cafe啦..出發前打去bk檯先,廢事淨間白行一趟嘛..上到去..一禁鐘..汪汪汪..好多狗係門口睇下有邊個黎嘩..好多狗仔呀坐窗口角位..都幾好..因為有一個朋友驚驚地大狗一坐低..老闆娘拎左隻狗仔(隻狗仔叫細細粒呀)放係檯..仲幫我地影相添除左狗仔可以玩之外..都有好多game放係櫃度任拎黎玩到咁上下..鋪頭都冇咩人lu..可能係星期1同埋夜掛..野食方面,,我地4個人5點上到去..仲趕得切嗌下午茶set..不過其實太細兜唔係好飽..(可能我真係好肚餓啦xd)我個fd叫左吞拿魚意粉(我覺得都幾好食)..我叫左腸仔意粉..麻麻地..d腸仔d味好怪最後我另一個fd叫左個瑞士雞翼拼薯仔沙津最簡單既..但係就最遲黎野飲我地嗌左水蜜桃紅茶, 柑桔檸檬綠茶,荔枝沙冰同埋是但紅茶..野飲我個杯是但紅茶都幾好飲..大致上..食物方面未必好好食,,但係d狗狗就好熱情望住佢地玩..同埋我地同佢玩都已經好開心..最好既係..坐左咁耐都冇趕我地走..即使我地由5點坐到10點幾..(成間鋪已經冇其他客架啦個
e日特登同幾個friends去時代廣場睇哈利波特個個展
出發前打去bk檯先,廢事淨間白行一趟嘛..

上到去..一禁鐘..汪汪汪..好多狗係門口睇下有邊個黎

嘩..好多狗仔呀
坐窗口角位..都幾好..因為有一個朋友驚驚地大狗

除左狗仔可以玩之外..都有好多game放係櫃度任拎黎玩
到咁上下..鋪頭都冇咩人lu..可能係星期1同埋夜掛..
老闆娘帶埋d狗糧黎我地檯,d狗狗跟哂埋黎呀:D
野食方面,,我地4個人5點上到去..
仲趕得切嗌下午茶set..
不過其實太細兜唔係好飽..
(可能我真係好肚餓啦xd)
我個fd叫左吞拿魚意粉(我覺得都幾好食)..
我叫左腸仔意粉..麻麻地..d腸仔d味好怪
腸仔意粉
最後我另一個fd叫左個瑞士雞翼拼薯仔沙津
最簡單既..但係就最遲黎
瑞士雞翼拼薯仔沙津
野飲我個杯是但紅茶都幾好飲..

大致上..食物方面未必好好食,,
但係d狗狗就好熱情

望住佢地玩..同埋我地同佢玩都已經好開心..
最好既係..坐左咁耐都冇趕我地走..
即使我地由5點坐到10點幾..
(成間鋪已經冇其他客架啦個陣)
重點:老闆娘會好熱情主動咁招呼我地
2010-07-27