2011-05-30 48 瀏覽
之前上網買左$28套餐優惠, 咁岩又順到去上環, 所以就用埋佢啦~~黎之前已經睇定d食評, 所以都有左心理準備, 唔會抱太大既期望去到d人已經好醒目咁問我係咪團購, 睇黎佢地既客多數都買左團購一坐低就叫左個藍芝士焗魚柳, 飯未上, 先上沙律同藍莓芝士蛋糕, 沙律有d蟹籽, 同埋唔係罐頭式既沙律, 有粟米, 蘿蔔, 唔會好hea, 自己就覺得唔錯。而芝士蛋糕個份量雖然細件, 不過因為仲有沙律, 飯, 同奶茶, 所以我覺覺個份量係OK既, 但個味道就一般啦, 芝士味唔夠, 同有D乾, 不過係接受到既。之後就係焗飯喇, 芝士太少喇, 成個飯得中間一撻有芝士, 然後D飯又太濕, 成件事, 唔似焗飯而魚柳方面都可以既, 係冇鮮味, 同個胡椒粉味再輕少少就好D喇... ...不過總括黎講, $28食呢SET LUNCH, 係值得既, 唔會失望, 同埋餐廳入面有電視, 可以一路睇一路慢慢食^^10分滿分, 我會俾7.5分 =P
同埋餐廳入面有電視, 可以一路睇一路慢慢食^^
10分滿分, 我會俾7.5分 =P
2011-05-28