今日突然想去食茶餐,又去近來最常去的茶餐廳幫襯。因為發覺它的下午茶餐真係好抵食。款式又多,有西式又有泰式粉麵。都係$14起...之前試過熱狗、魚柳包和西多士,都是一般。今次試了沙律吉列魚柳餐,因為上次見好多人食同埋個樣好似幾得。$19一個餐,真係唔知佢點做。會唔會蝕本架!外賣杯上仲要唔駛加錢,真係好!沙律份量不少,而且十分足料。有青瓜、紅蘿蔔、薯仔、椰果、生菜、菠蘿。味道過得去,唔會太乾。有埋椰果好有咬口,特別好味呢!吉列魚柳炸得卜卜脆,又熱辣辣,正呀!可惜薄了少少,算吧!廿蚊唔駛你想點?其實醉翁之意不在酒,我係嘆番杯香滑奶茶啦!杯奶茶真是又濃又滑,係我近來飲過最好的一間,仲好過蘭香園呢!食茶餐真是一種享受,特別係你覺得好抵的時候...嘻嘻~~
$19下午茶超值之選
外脆內軟的吉列魚柳

味道過得去,唔會太乾。有埋椰果好有咬口,特別好味呢!

其實醉翁之意不在酒,我係嘆番杯香滑奶茶啦!

食茶餐真是一種享受,特別係你覺得好抵的時候...嘻嘻~~
2011-04-08
$19下午茶超值之選