2011-04-05 2854 瀏覽
第一次想去搵呢間店,但係行左內街,所以搵唔到,經朋友指點,原來就係對正馬路,而且而家外面有棚架圍住,好容易認得出!門面真係好靚!而家俾d棚架遮住徙晒了︰(一入到去,女店員就好nice咁同我講,現成o既蛋糕只有某幾款,其他都要訂造,不過唔緊要啦,反正我都係想試一試先,就買件cup cake size o既黎試下啦!原來每款cake都有唔同味,例如係原味蛋糕配芒果餡,綠茶蛋糕配栗子餡,而我就揀左個朱古力蛋糕配朱古力脆脆餡,一件38蚊,店員仲好細心咁幫我包好,有個靚盒,有條絲帶,仲有個紙袋仔,比起paul lafayet的更精緻!離開後同朋友一齊share左個蛋糕,味道okay呀!一直都覺得外表太靚o既蛋糕都係唔好食的,但呢個都唔錯,不是太甜,唔會覺得好漏!值得一試!其實店舖開o係興華街果個位,真係好少人會路過,唯有靠專登去搵,但我覺得呢間舖真係好有誠意,所以專登上黎推介俾大家,如果有咩紀念日呀生日果d,都不妨黎訂個蛋糕,或者就咁買件cake都好,女孩子一定鍾意呢d style!佢仲有個website,大家可以參考下︰www.cake2.com
靚!

門面真係好靚!而家俾d棚架遮住徙晒了︰(