2011-03-28 16 瀏覽
食物方面都係普通一般BBQ野食,腸仔、雞翼、粟米、牛扒、豬扒、雞扒、豬頸肉、翠肉瓜、茄瓜,所謂啲海鮮得秋刀魚、多春魚同D尤魚仔,青口都有D啲…蝦?唔見啵@@,味道只係一般,不過就從來未食過咁難食啲豬頸肉,不但肉質淋,又有雪味…encore啲只有雞翼、粟米同翠肉瓜,冇食「海鮮」,費事搵個肚黎玩啦;熱食方面有羅宋湯、生菜、沙律菜、仲有其他野,不過見佢樣衰衰咁冇掂到,個生菜好想食多少少,不過比好多豉油浸住,咸到死,encore唔落,最唔滿意就係連麵包都冇,咁容易安排啲食物都冇,失敗!環境方面對開係九龍公園、彌敦道夜景,絕對OK;室內安置左好多部電視,可以一邊睇MV,一邊食野,本來好好地,佢又開放埋比客唱K,其實問題不大,如果安排好D的話…唉~我果晚就唔多掂,後面枱客飲大左(見到佢地自己帶左2支威士忌上黎),食左1粒鐘之後開始上身,嘈巴之敝不特上,仲攞左支咪唱K加大聲亂講野…,D waiter又唔敢去攞番支咪,你地想想個場係幾咁差抽風?唔可以話冇唧,有D啦,不過係九流唔係一流,真係唔知之前一篇唧朋友仔打錯字定係「梅」啦…總之D抽風就好似去左10幾年前D韓燒咁,返到屋企就比Cobi爸叫「你快D去
食物方面

環境方面

抽風?
唔可以話冇唧,有D啦,不過係九流唔係一流,真係唔知之前一篇唧朋友仔打錯字定係「梅」啦…總之D抽風就好似去左10幾年前D韓燒咁,返到屋企就比Cobi爸叫「你快D去沖涼啦,D味好勁呀!」@@我都唔想架,我都係比人老點架咋…

Friday night要$158加一,入座時話加$38可以坐到零晨4點,BBQ就得3粒鐘,完本想同好朋友傾下心事,點知到11點un頂亞po,搣左!

總括一句,no return!
2011-03-25