2011-03-13 475 瀏覽
琴日比2個fr 挾左我去食理間野 (之前已經有其他fr 話野食普通, 食得好辛苦), 全程好似打仗咁.我地食左海鮮餐, 和牛餐, 結果都係奶野收場, 唉~ 海鮮餐中既中蝦, 同小基圍蝦無分別, 和牛餐既牛柳粒, 勁肥, 無味.當放野食係鐵板燒上燒時, 打仗就開始喇. 問職員羅油又話無, 叫我地羅D 豬x 肉用黎放油, 最後我地改用香草牛柳. 一放積刻勁多油, 燒野先叫做易番D. 全部好似食油咁, 燒野時, D 油又勁彈, 好似打仗咁, 油彈橫飛. 由食燒野開始, 要不停轉D 野食, 好倦. 最好食推介 : 1,鑵頭螺片 2,生菜, 其餘都係平平無奇總結 : HKD183 食咁既食物, 一D 都唔值, 又忙, 又係咁比油彈, no next time

最好食推介 : 1,鑵頭螺片 2,生菜,

其餘都係平平無奇