2011-01-05 24 瀏覽
求求其其一餐,本來都懶得寫食評,食左兩啖,忍唔住要幫佢影張相讚一讚今次得第2次食佢d pizza,一次試pasta,即叫即做,等左15分鐘就有喇因為上次食過個 pepperoni pizza 食過番尋味,今日又買左個,細 Hawaiian,$78其實我食pizza要求好基本,只要餅底造得脆,base醬、芝士落得足,咁就已經好好味,如果基本達唔到標,話之你d材料落到天花龍鳳咁都唔會好味 (我講緊 pizza hut 果d -_-)我鍾意佢d pizza 係因為我上面講的3個基本要求佢地都做到了,尤其是個base醬真係好充足,食到好香番茄味Spaghetti Carbonara,又係一樣材料好簡單既pasta,其實只要個sauce調得好落得夠就已經好好,佢地既carbonara就好合格喇,個sauce好厚又落得多,好足料$68一個pasta只得煙肉磨菇,可能有人覺得唔抵食,不過我好滿意,一個似樣既carbonara 個sauce係好滯架,基本上一個人一餐係食唔晒Chocolate Mousse 原價$22 今日因為咁o岩佢地未有人送外賣所以我過去自取,咁個哥哥仔就送多左個甜品俾我,話唔好意

其貌不揚的pizza,趁熱食好好味

好味足料的Carbonara,肥10磅

Chocolate Mousse 原價$22
今日因為咁o岩佢地未有人送外賣所以我過去自取,咁個哥哥仔就送多左個甜品俾我,話唔好意思
食左一啖,嘩,朱古力味超濃呀!再睇返張menu,竟然係無糖既?? 係真唔係呀!?
其貌不揚的Chocolate mousse,超濃!

環境方面,係一間細細既外賣鋪仔,話晒唔係開左好耐,見佢都好乾淨企理
(p.s. 我兩次食都唔係繁忙時間,唔知佢地繁忙時間效率如何)
service方面,so far 去過2次見佢地都幾nice,今次仲有甜品送添,算幾識做,希望佢地生意興隆啦!

總括黎講覺得佢地d食物水準都不錯,比較似樣既pizza店黎講我覺得佢唔算貴啦,
屋企附近有間咁既外賣店都真係幾高興,住堅尼地城既朋友得閒試下啦!

2011-01-05
15 分鐘 (外賣自取)
其貌不揚的pizza,趁熱食好好味
好味足料的Carbonara,肥10磅
其貌不揚的Chocolate mousse,超濃!
  • pizza
  • pasta