(非會員)
2010-12-27 7 瀏覽
..聖誕節....話說我提早半個月book位, 度度都已經full哂,跟住開始爬番openrice,見到有一間好似好正既BBQ任飲任食既樓上cafe,諗都無諗 即刻打去book, 嘻!甘岩有位~book左6點 2個人 我同女朋友當日我地早左5分鐘到, 去到當時1個顧客都無, 我地都覺得好似包左場甘d waiter都幾好人,比左個靚靚窗口位我地,係幾正個景, 同埋個場都幾大 幾新,仲有好多部小電視同1個大螢幕,係用黎唱K.......................仲有每張枱有2部電燒烤爐同幾個six樽玩一坐底個waiter就問我地飲咩 ,汽水任飲 不過就要落order甘叫(要飲酒就加$38 任飲),跟住開始燒!!要行出位去大廳到拎野食再行番位燒,不過一開始佢比左d應該上round燒剩既野食我地,呢個係其中1個不悅之處,好快佢就上左d新既上黎, 但野食種類不算太多,有腸仔, 豬頸肉, 豬扒, 牛扒, 雞翼, 金沙骨, 牛仔骨, 粟米, 冬菇, 多春魚, 芝士腿, 同埋1樣貝類食物(唔知咩),幾好玩, 無炭BBQ!!!估唔到仲有蜜糖同胡椒粉落- -食下 聽下歌 飲下野 幾正不過可能
..聖誕節....
見到有一間好似好正既BBQ任飲任食既樓上cafe,
諗都無諗 即刻打去book, 嘻!甘岩有位~
book左6點 2個人 我同女朋友

d waiter都幾好人,
比左個靚靚窗口位我地,
係幾正個景, 同埋個場都幾大 幾新,
仲有好多部小電視同1個大螢幕,
係用黎唱K.......................
仲有每張枱有2部電燒烤爐同幾個six樽玩

一坐底個waiter就問我地飲咩 ,
汽水任飲 不過就要落order甘叫
(要飲酒就加$38 任飲),
跟住開始燒!!
要行出位去大廳到拎野食再行番位燒,
好快佢就上左d新既上黎, 但野食種類不算太多,
幾好玩, 無炭BBQ!!!
估唔到仲有蜜糖同胡椒粉落- -
食下 聽下歌 飲下野 幾正

不過可能我地少人, 個經理見到我地少人,
竟然同個waiter講(甘岩比我聽到):佢地都燒唔哂, 收左一部佢(指燒烤爐)
我聽到唔多鍾意 無禮貌 呢個也是另外一個不悅之處

都可能個日係平安夜, 原本正常可以燒3個鐘 變左2個鐘
我同我女朋友都唔多講氣氛, 所以都ok
其實個場似同fd玩多d 如果要情調 如果呢度無人(好似我早到) 呢度都幾好既~
不過2個鐘都夠嫁啦 如果唔係同d fd吹水飲酒甘...

原價$150或以下, 平日黎都ok, 不過我就每人貴$46, $196 for each,
24號去就唔抵
窗口望出 當時6點左右