2010-10-13 7 瀏覽
上星期打左電話去訂..以防去到會冇位原來預左4個人,但有個唔得閒而冇去到..真可惜訂左4個人再改做3個人真係麻煩哂啦去到門口..冇人敢先入去XD係門口淆左幾分鐘先有個FD入去XDD返正題今次3個人去左抱住試下既心態去既去到叫野食,D服務真係唔錯..跟住聽到搖冰聲..過左十分鐘左右特飲2杯到左,2杯都係蘋果綠茶~ (原本想試下個女僕心情(有冇記錯呢?),But...我想試正常既野XD飲既到左之後試左幾啖,唔錯..有傳說中既蘋果綠茶味另一個就叫左凍咖啡,但佢冇講到係點我同2個FD一齊傾計跟住冇耐叫既雪糕多士到左個FD食左話都OK唔錯,但食果醬個兩塊就話好似冇果醬味@@"佢食完後有位女僕姐姐黎收左個碟 (我個FD像大細路係咁叫姐姐XD又傾多陣計..蛋包飯登場啦我同另外一個FD都係叫左蛋包飯 (廢事用腦諗咁多野XD黎左之後我個FD讓我先睇到個海獅(海瀨?)搞到我唔忍心食..個蛋包飯上面仲有個萌字,但寫得唔算靚a_a食既第一啖..洋蔥..肉?咩肉就分得唔係幾清啦而入面既飯亦好有酸味..係番茄既酸番茄紅既番茄味飯..好正..只係中間個D比較酸食食下到另一個蛋包飯登場..不禁在心中叫左聲:可惡!因為
上星期打左電話去訂..以防去到會冇位
原來預左4個人,但有個唔得閒而冇去到..真可惜

訂左4個人再改做3個人真係麻煩哂啦

去到門口..冇人敢先入去XD
係門口淆左幾分鐘先有個FD入去XDD

返正題
今次3個人去左抱住試下既心態去既
去到叫野食,D服務真係唔錯..
跟住聽到搖冰聲..
飲既到左之後試左幾啖,唔錯..有傳說中既蘋果綠茶味

另一個就叫左凍咖啡,但佢冇講到係點

我同2個FD一齊傾計跟住冇耐叫既雪糕多士到左
又傾多陣計..蛋包飯登場啦

我同另外一個FD都係叫左蛋包飯 (廢事用腦諗咁多野XD
黎左之後我個FD讓我先
睇到個海獅(海瀨?)搞到我唔忍心食..
個蛋包飯上面仲有個萌字,但寫得唔算靚a_a
食既第一啖..洋蔥..肉?咩肉就分得唔係幾清啦
而入面既飯亦好有酸味..係番茄既酸

番茄紅既番茄味飯..好正..只係中間個D比較酸
食食下到另一個蛋包飯登場..不禁在心中叫左聲:可惡!
因為我個FD既圖係狗仔(?)..亦都係好可愛

而我地食緊個陣係播緊新番動畫(背住電視..我真笨

我就好小心咁圍住個萌字慢慢咁食,所以對面個位食哂我都未食完

唔知係食物+飲品既關係,我食到有2舊肉好似有腥味(?

到最後比左錢走個陣..聽到日文,但係我聽唔清楚..可惡..點解聽唔到架

一定有下次再去

另一幅蛋包飯係另一個人度..
2010-10-13
$68 (其他)
  • 蛋包飯
  • 蘋果綠茶