2010-10-06 243 瀏覽
同兩個客吃飯, 見到呢間新開幾個月潮江春$298 元一個輕量四人餐, 合乎公司請客吃飯價位, 點知賣單要$420, 加茶位加落台小食加1錦就加了成百幾大元, 真是物如主人樣, 講番食物:卥水拼盤鵝片切得夠薄, 少少肥肉, 點咗汁吃落酸中帶鵝片卥香, 正東菰肉丁泡飯湯用老火湯, 東菰薄切加芫茜吃落咸中帶少少甜, 如果啲米先炸一炸過冷水再整成泡飯吃落會粒粒出汁, 美中不足紫蘇葉炒雞味道我吃落就覺得過咸, 個東北客就話炒得夠火喉很香口三個點心中蝦餃啲蝦很大只, 不過雪藏蝦仁無蝦味得個大字津白煮得太干身, 成舊飯錦痴埋一齊, 賣相不佳午飯繁忙時間都坐不滿席, 服務態度不錯, 茶剛倒完即刻有婶婶來換, 請客吃飯以新都會廣場可以選擇的餐廳不多來講都算過得去, 就是茶位雜八欄費太貴了.

成泡飯吃落會粒粒出汁, 美中不足

三個點心中蝦餃啲蝦很大只, 不過雪藏蝦仁無蝦味得個大字

津白煮得太干身, 成舊飯錦痴埋一齊, 賣相不佳

值得一試
ok啦