2010-10-02 236 瀏覽
非常滿意!! 上次去過但係爆場冇位, 今次醒水打定電話去訂位,我地四個人帶埋我隻BB去, 一入到去好熱情ge pr 狗狗毛毛就第一個跳左上我地枱,好得意! 今日都好多人, 好多人帶自己狗狗黎, 有一隻金毛好靚又乖係其他客人帶上黎ge叫 MIKE MIKE,註場仲有一隻比熊叫熊仔超可愛熱情, 我地望住佢同另一隻註場狗 Ebi 玩打架,第一次見狗狗玩到咁癲, 好好笑! 狗仔走黎走去好熱鬧!我地叫左蒜香牛油雞翼, 焗薯皮, 同埋香蕉船, bb就叫左個狗仔蛋糕食,佢不知食得幾開心, 仲成為左全場狗狗的焦點, 個個都想食BB件蛋糕, 圍住我地好搞笑。跟住我地玩左一陣啤牌, 等bb自己同其他狗狗玩, 最後玩到唔捨得走。價錢同其他銅鑼灣樓上CAFE差唔多, 比普通餐廳貴少少, 但係有個地方可以俾bb玩,又有得玩狗仔, 貴少少都接受到, 一定會再黎!
第一次見狗狗玩到咁癲, 好好笑! 狗仔走黎走去好熱鬧!
又有得玩狗仔, 貴少少都接受到, 一定會再黎!
2010-10-01
  • 蒜香牛油雞翼