之前試過TEA TIME食三重牛肉飯已經覺得好正,今次再返黎所以再食XD三重芝士牛肉飯雖然比下午茶貴成10蚊有多,但一次半次無咩所謂啦牛肉依舊,芝士卻為牛肉加添一份另類味道,好多人會覺得牛肉飯+芝士好似好怪WOW。但我自己食落就好鐘意,牛肉加芝士兩者唔會互相搶走大家O既味,反而我覺得肉味會更出。不過佢賣O既時間好短.....9月中又無了鐵版牛肉(其實唔記得佢叫咩名了)見未試過就試下,如果佢D 牛肉都幾多下,但隻蛋都幾痴底,D 油一無左就痴實個底。牛肉熟左後加左3/2佢比O既汁去炒D 牛肉,最尾再加埋D 飯炒到個底。炒左D 飯個底有小小"蕉"果陣就熄火個飯加埋D 汁出奇地好食,可能我覺得食有"蕉"O既飯啦,但牛肉加左果D 汁就太咸了,影響左無肉味,仲要飲野先掂,下次再有機會食的話應該會更好

三重芝士牛肉飯
雖然比下午茶貴成10蚊有多,但一次半次無咩所謂啦
不過佢賣O既時間好短.....9月中又無了

鐵版牛肉(其實唔記得佢叫咩名了)
炒左D 飯個底有小小"蕉"果陣就熄火