(非會員)
2010-09-04 15 瀏覽
caesar salad : 自製醬汁幾好食, 起碼唔係出面度度都一樣的CAESAR 汁, 加$15有雞肉, 雞肉加香料煎過, 小處也見心思, 羅文菜夠新鮮, 無黑邊白汁煙肉mushroom 意粉: 這個很good, 西環食意粉無咩好地方, 以後可以來呢度lu, source夠味, 意粉夠咬口, 唔會over cookpizza: regular size 比較細, 一家四口一定唔夠...不過都成$148 蚊, 無咩特別的pizza賣呢個價秘製雞翼: 比較細隻, 不過好多香草, 又係心機加分。賣得都幾貴, 四隻 $28蚊overall 係意粉最impress, 不過雖然貴少少, 但我下次都會幫襯呢間而唔係pizza hut, 畢竟pizza hut 的味太standard,食得多會縑, 幫襯下呢d小本經營好過啦~ 雖然仲有可以改善的地方, 不過食得出廚師同老闆都有誠意, 食物小處也見心思, service都ok~

2010-09-04
45 分鐘 (外賣自取)
  • 白汁煙肉mushroom 意粉